Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Badkamers Groningen

Inspiratie voor badkamers vlakbij Groningen

Wilt u inspiratie opdoen voor een badkamer in de buurt van Groningen? Bij Hummel Assen vindt u een uitgebreide collectie badkamers. Bezoek een van onze showrooms en bewonder vele inspirerende badkamers. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer bij Hummel Badkamers, vlakbij Groningen.

De afstand vanuit Groningen

De afstand naar Assen is 32 kilometer. Na 26 minuten rijden staat u voor de deur van Hummel Badkamers in WoonAssenaal. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Hummel Badkamers.

Hummel Badkamers is ook goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Om bij Hummel Badkamers te komen kunt u reizen vanaf Station Assen en uitstappen bij halte Balkenweg.

Van trends tot een perfect design​

Hummel Badkamers in Assen is dé badkamerspecialist van Noord-Nederland. Onze showroom biedt 5500m² woonbeleving en geeft een perfect beeld van de huidige badkamer trends. Wij tonen u altijd de laatste collectie en de nieuwste innovaties. Zo ontwerpen wij een badkamer die precies past bij u en uw wensen.

Onze uitgebreide collectie bevat badkamers van alle stijlen. Van design, modern tot traditionele badkamers. Voor iedere stijl en smaak heeft Hummel Badkamers de perfecte oplossing. Samen met onze adviseurs inventariseren wij uw woonwensen en ontwerpen wij de badkamer van uw dromen. Graag helpen wij u verder in het realiseren van uw nieuwe droombadkamer.

Badkamer ontwerpen en deskundig advies

Hummel Badkamers in Assen heeft meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen van badkamers. Onze adviseurs kijken naar uw woning, ruimte en woonwensen. Deze nemen zij mee bij het ontwerpen van uw nieuwe Hummel Badkamer. De badkamers die onze adviseurs ontwerpen worden volledig fotorealistisch en in 3D ontworpen. Zo krijgt u direct een haarscherpe indruk van hoe uw nieuwe badkamer deel uit kan maken van uw huis.

Kunt u niet wachten tot u uw nieuwe badkamer in 3D kunt zien? Door gebruik te maken van de badkamerplanner op onze website kunt u zelf aan de slag om uw nieuwe droombadkamer te ontwerpen! Teken eenvoudig de ruimte van uw badkamer, kies de stijl waar u van houdt en begin met ontwerpen. Onze adviseurs kunnen het door u gemaakte ontwerp vervolgens weer gebruiken om een deskundig advies op maat te geven.

Het interieuradvies van onze badkamer adviseurs is volledig vrijblijvend. U kunt altijd online een afspraak maken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Op onze inspiratiepagina’s kunt u alvast kennismaken met onze uitgebreide collectie badkamers. Maakt u voor u een afspraak bij ons maakt alvast een moodboard met de stijlen naar uw hart, zo weet u zeker dat uw nieuwe Hummel Badkamer volledig naar uw wensen kan worden ontworpen.

U bent van harte welkom bij Hummel Badkamers in Assen. De familie Hummel en al haar medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het realiseren van uw woonwensen. Met trots laten wij u zien waarom Hummel Badkamers in Assen de Mooiste badkamers uit de buurt van Groningen heeft.

Badkamertool

Heeft u al inspiratie? Met onze badkamertool ontwerpt u uw eigen badkamer. Zo brengt u uw ideeën nog makkelijker over.