Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Modern en praktisch

Modern en praktisch

De moderne badkamers van Hummel zijn fraai om te zien, praktisch in gebruik en eenvoudig schoon te houden. Belangrijke kenmerken zijn de strakke lijnen en greeploze kasten. De badkamers zijn steeds vaker robuust, stoer en helemaal van nu door industriële effecten te combineren met rustige natuurtinten.

Een moderne badkamer van Hummel

Een moderne badkamer is tijdloos. Kenmerken zijn modern comfort, strakke lijnen en een trendy tegelkeuze. Door te kiezen voor een meer modernere stijl weet u zeker dat uw badkamer lang mee gaat.

Met de vernieuwde technieken kan en mag er steeds meer in de moderne badkamerwereld. Dankzij grote vloertegels lijkt de badkamer ruimer. Een vrijstaand bad draagt hier ook aan bij. Verder zijn de kranen en douchewanden beschikbaar in de verschillende trendkleuren van nu.

Moderne kleuren in uw badkamer

Voor een rustige uitstraling is het aan te raden om twee, maximaal drie kleuren te combineren. Wilt u meer kleur? Dan kan mozaïek een goede keuze zijn, zeker in combinatie met wit meubilair. Verder maakt een inloopdouche zonder ophoging uw badkamer ruimer en strakker. Omdat de vloer doorloopt, lijkt de ruimte groter en meer minimalistisch.

Modern voor een schappelijke prijs

Bij Hummel vindt u badkamers in moderne stijlen: van fancy en kleurrijk tot warme natuurlijke tinten. Badkamers met een moderne look, zonder gelijk de prijs te betalen voor duur design. In onze online showroom vindt u al een boel inspiratie. Een keer in het echt komen kijken? U bent van harte welkom.

Badkamertool

Heeft u al inspiratie? Met onze badkamertool ontwerpt u uw eigen badkamer. Zo brengt u uw ideeën nog makkelijker op ons over.

Merken

Van Hansgrohe tot Catalano en van Villeroy & Boch tot Duravit, bij Hummel Badkamers vindt u de beste merken. Welk merk past bij u?