Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Werkwijze

1. Ontwerpen

Als u bij ons in de showroom komt, kunt u ervaren welke badkamerstijl bij u past. In onze showroom is enorm veel keus om een badkamer te creëren die helemaal aansluit bij uw wensen.

Wij staan natuurlijk klaar om u te helpen bij het maken van een compleet plan. Aan de hand van de afmetingen van de ruimte maken wij een digitale tekening van uw badkamer en toiletruimte.

Samen bekijken we alle mogelijkheden; de beschikbare badkamermeubelen, toiletzittingen, tegels, douches, noviteiten en accessoires. Het ontwerp is pas klaar als de badkamer volledig naar uw stijl en wens is samengesteld.

2. Meten

Voordat wij alle onderdelen van uw nieuwe badkamer gaan bestellen, maakt één van onze ervaren monteurs een afspraak met u. Onze monteur komt vervolgens alle maten nog eens precies opmeten, zodat de realisatie van het badkamerontwerp zonder problemen gerealiseerd kan worden.

De uitkomst hiervan rapporteert de monteur vervolgens weer aan ons, zodat het ontwerp van uw nieuwe badkamer op basis van de nieuwste maten, waar nodig aangepast en met uw goedkeuring wordt besteld.

3. Verzamelen

Wij zullen contact opnemen met u om samen te bepalen wanneer u uw nieuwe Hummel badkamer geleverd en gemonteerd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw nieuwe badkamer tijdig worden verzameld en daarnaast plannen wij de levering en de montage van uw badkamer in.

4. Leveren

Hummel maakt gebruik van de diensten van DGO Express. Zij zorgen voor een correcte levering op locatie. U wordt een uur voor de aflevering gebeld, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

5. Monteren

Nadat alle materialen voor uw nieuwe badkamer of toiletruimte zijn afgeleverd, start de monteur met het monteren van uw nieuwe badkamer van Hummel.

Onze ervaren monteurs werken gedegen, professioneel en zorgvuldig. Mocht u na de montage nog tegen onafgewerkte punten aanlopen, komt onze monteur kosteloos nog eens langs om uw badkamer verder te perfectioneren.

Badkamertool

Heeft u al inspiratie? Met onze badkamertool ontwerpt u uw eigen badkamer. Zo brengt u uw ideeën nog makkelijker over.