Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Tegels

Tegels van grote klasse

Van vloertegels tot wandtegels, Hummel is expert in tegels in alle soorten en maten voor uw badkamer. Bij ons in de showroom kunt u kiezen uit de verschillende groottes, texturen, kleuren en merken. Uiteraard is een combinatie van verschillende tegels ook mogelijk. Dit kan de uitstraling van een badkamer in één klap veranderen. Hierbij denken we graag met u mee.

Combineren van tegels

Badkamertegels bepalen de stijl van de badkamer. Door middel van grote tegels wordt er ruimte gecreëerd. Grote tegels zorgen namelijk voor het groter lijken van je badkamer. Kleine tegels kunnen zorgen voor een vrolijk effect, als deze worden gelegd met veel verschillende kleuren zoals bij mozaïekvloeren.

Ruime keuze bij Hummel

Het is ook mogelijk om verschillende designs met elkaar te combineren. Op deze manier zorg je voor een authentiek patroon in je badkamer. Om je badkamer helemaal af te maken kun je de tegels combineren met de dezelfde of juist andere kleuren dan de rest van je badkamer. Ook kun je de tegels afstemmen op de accessoires in je badkamer. Er zijn nu ook tegels verkrijgbaar met een beton- of houtlook.

Jarenlange ervaring met tegels

Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring met tegels. Van vloertegels tot wandtegels, voor elke soort tegel is Hummel dé expert. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede relaties opgebouwd met leveranciers uit de hele wereld. Door zelf onze tegels te importeren kunnen wij u de mooiste tegels voor de mooiste prijzen bieden.

Badkamertool

Heeft u al inspiratie? Met onze badkamertool ontwerpt u uw eigen badkamer. Zo brengt u uw ideeën nog makkelijker op ons over.

Merken

Van Hansgrohe tot Catalano en van Villeroy & Boch tot Duravit, bij Hummel Badkamers vindt u de beste merken. Welk merk past bij u?