Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Design en luxe

Het gevoel van hotelchique

Bij de design badkamers van Hummel laten we geen kans onbenut om het gevoel van hotelchique te creëren. Zo ontstaat er echt een gevoel van wellness. Dit doen we bijvoorbeeld met zwarte tegels met marmerstructuur, wastafelbladen op maat, kranen in goudkleur en ronde spiegels met verdekte verlichting.

De beste merken in design

De showroom van Hummel Badkamer is uniek in Nederland op het gebied van design. Nergens vindt u een mooiere en grotere collectie van topmerken tezamen. Niet alleen producten maar ook compleet uitgevoerde design badkamers met toonaangevende merken zijn te bewonderen. ETICHETTA bianco, Marike, Rapsel, KOS, Vola, Dornbracht, Axor en vele andere merken worden gepresenteerd in een omgeving waar ze thuishoren.

Luxe, comfort en elegantie

Design badkamers combineren luxe, comfort en elegantie om een gevoel van ultieme verwennerij te creëren. Hoogwaardige materialen zoals marmer, natuursteen en graniet domineren deze ruimtes. Deze materialen geven een gevoel van duurzaamheid en luxe. We combineren vaak glanzende en matte afwerkingen om diepte en textuur toe te voegen aan het ontwerp.

Badkamers met een vleugje glamour

Stijlvolle badkamermeubels met een minimalistisch ontwerp en strakke lijnen helpen om een gevoel van ruimte en orde te creëren. We zorgen voor ingebouwde kasten en nisjes voor voldoende opbergruimte zonder het esthetische aspect van de badkamer te verstoren. Accenten van goud, zilver of bronzen details voegen een vleugje glamour toe zonder de rust te verstoren.

Badkamertool

Heeft u al inspiratie? Met onze badkamertool ontwerpt u uw eigen badkamer. Zo brengt u uw ideeën nog makkelijker op ons over.

Merken

Van Hansgrohe tot Catalano en van Villeroy & Boch tot Duravit, bij Hummel Badkamers vindt u de beste merken. Welk merk past bij u?