Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Modern en praktisch

De moderne badkamers van Hummel zijn fraai om te zien, praktisch in gebruik en eenvoudig schoon te houden. Belangrijke kenmerken zijn de strakke lijnen en greeploze kasten. De badkamers zijn steeds vaker robuust, stoer en helemaal van nu door industriële effecten te combineren met rustige natuurtinten.

Dankzij grote vloertegels lijkt de badkamer ruimer. Een vrijstaand bad draagt hier ook aan bij. Verder zijn de kranen en douchewanden beschikbaar in de verschillende trendkleuren van nu.

Design en luxe

Bij de design badkamers van Hummel laten we geen kans onbenut om het gevoel van hotelchique te creëren. Zo ontstaat er echt een gevoel van wellness. Dit doen we bijvoorbeeld met zwarte tegels met marmerstructuur, wastafelbladen op maat, kranen in goudkleur en ronde spiegels met verdekte verlichting.

Natuurlijk moet alles ook praktisch blijven. Daar zorgen we voor met bijvoorbeeld een badkamermeubel met extra ruime opbergladen of een inloopdouche met een mooie schuifwand.

Stijlvol en duurzaam

Een toegankelijke badkamer van Hummel kenmerkt zich door meer comfort, toegankelijkheid en een warme uitstraling. Dit type badkamer geeft een klassiek gevoel van luxe en is vaak extra ruim opgezet.

Het biedt daarnaast ook veel slimme en praktische oplossingen. Denk hierbij aan een wasbak zonder uitstekende delen, waardoor alles veilig blijft en ook toegankelijk voor een rolstoel. Daarnaast is het mogelijk om de ruime inloopdouche te voorzien van een stijlvol zitje.

Tegels

Van vloertegels tot wandtegels, Hummel is expert in tegels in alle soorten en maten voor uw badkamer. Bij ons in de showroom kunt u kiezen uit de verschillende groottes, texturen, kleuren en merken.

Uiteraard is een combinatie van verschillende tegels ook mogelijk. Dit kan de uitstraling van een badkamer in één klap veranderen. Hierbij denken we graag met u mee.

Merken

Van Hansgrohe tot Catalano en van Villeroy & Boch tot Duravit, bij Hummel Badkamers vindt u de beste merken. Welk merk past bij u?