Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Gesloten van 14 juli t/m 5 augustus

Stijlvol en duurzaam

Kiest u voor traditioneel?

Een traditionele badkamer van Hummel kenmerkt zich door meer comfort, toegankelijkheid en een warme uitstraling. Dit type badkamer geeft een klassiek gevoel van luxe en is vaak extra ruim opgezet. We hebben ook verschillende badkamers waarbij toegankelijkheid op de eerste plek staat. Denk hierbij aan een zitje in de douche.

Ontspannen op klassieke wijze

Bent u iets minder klassiek ingesteld, maar wilt u beslist geen design? Ook dan zult u bij Hummel Badkamers een sfeer aantreffen die bij uw wensen en budget past. Kenmerkend voor deze stijl zijn tijdloos tegelwerk, sfeervol sanitair en een ‘no nonsense’-indeling waarbij functionaliteit de boventoon voert.

Badkamers met fraaie accenten

Bij een traditionele badkamer komen verschillende stijlvolle elementen bij elkaar. Accenten in tegelwerk, de juiste kraankeuze en natuurlijk een bad op pootjes. Ook beschikken we over handgevormde wandtegels, ‘oude witjes’, gecombineerd met getrommeld natuursteen op de vloer. Deze combinatie staat garant voor de ultieme klassieke uitstraling.

Sfeervol sanitair voor elk budget

Een traditionele badkamer van Hummel Badkamers biedt daarnaast ook veel slimme en praktische oplossingen. Denk hierbij aan een wasbak zonder uitstekende delen, waardoor alles veilig blijft en ook toegankelijk voor een rolstoel. Daarnaast is het mogelijk om de ruime inloopdouche te voorzien van een stijlvol zitje.

Badkamertool

Heeft u al inspiratie? Met onze badkamertool ontwerpt u uw eigen badkamer. Zo brengt u uw ideeën nog makkelijker op ons over.

Merken

Van Hansgrohe tot Catalano en van Villeroy & Boch tot Duravit, bij Hummel Badkamers vindt u de beste merken. Welk merk past bij u?